O nama

MI SMO D-business consulting international

VAŠ PARTNER ZA POSLOVNE USLUGE

Vjerujemo da bi vaš fokus trebao biti na vašem poslovanju i klijentima. Tu leži vaša snaga. Nemojte trošiti vrijeme na računovodstvo i knjigovodstvo – tu smo mi jaki. Dobri računovođe će slušati o vašim izazovima, bit će tu za vas i kada vas ne ide te će otvoreno raspravljati o rizicima i izazovima koji slijede.

Zajedno možemo sve!

Kvalitetna usluga poput naše je fleksibilna, brza i odgovorna – to nećete dobiti od ureda gdje ste samo slovo na papiru. Mi našu uslugu prilagođavamo vama te pružamo savjete i vodstvo na temelju vaših potreba.

Poduzeća svih veličina se pouzdaju u naše usluge, od računovodstva do pravnog savjetovanja.

Naši klijenti rade sa nama kako bi unaprijedili svoje financije, usklađenost sa zakonskim okvirima i interne procedure. To im omogućuje veću kontrolu nad ključnim odjelima te značajne uštede.

Bilo da ste ambiciozni poduzetnik, malo poduzeće, veliko dioničko društvo ili kompleksna grupacija, imat ćete pristup našim vrhunskim stručnjacima i procedurama. Ponosni smo na savršen balans kvalitete usluge i odnosa s klijentima.

Naši stručnjaci imaju godine iskustva u različitim industrijama. Kvalificirani smo za rad u svim najvećim računalnim sustavima za računovodstvo.

Osiguravamo brzu, efikasnu i cijenovno prihvatljivu uslugu kako bi vaše financije postale snaga vaše firme.

ZAŠTO DBCI

PROFESIONALNOST

Naporno radimo kako bismo pružili uslugu na koju se možete osloniti.

Pouzdanost

Istinitost i transparentnost su naše najvažnije vrijednosti. Poštujemo strogu poslovnu etiku sa svim našim klijentima.

oDGOVORNOST

Naš cilj je vaš uspjeh. Ostanite u toku kroz redovno praćenje aktivnosti, izvještaje i redovne sastanke.

USLUGA

Želimo osigurati da svi naši klijenti imaju najbolje iskustvo u radu s nama. Zato uvijek dajemo sve od sebe.

naša vizija

DBCI je firma za računovodstvo i savjetovanje koja nudi širok raspon usluga našim klijentima. Zagovaramo suradnju koja potiče osobni i profesionalni rast obaju strana. Nastavit ćemo biti tržišni lideri koji su poznati po kvalitetnoj i profesionalnoj usluzi. Ispunjavamo sve trenutne i buduće poslovne potrebe naših klijenata te gradimo kvalitetne dugoročne odnose.

NAŠA MISIJA

Postati regionalno prepoznata firma koja pruža sveobuhvatne financijske i druge profesionalne usluge pojedincima i kompanijama u radnom okruženju koje potiče naše zaposlenike na rast i uspjeh.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.